Strada Aviator Jean Texier 22, Bucuresti, Sector 1
office@impalamaintenance.ro 0722 236308

despre noi

Impala Maintenance

Unic distribuitor in Romania si Europa de Est

Infiintat in anul 2000, grupul Rhino Shield s-a dezvoltat in fiecare an de la începuturile sale di este un lider renumit in domeniul vopselurilor ceramice premium.

Rhino Shield a avut un singur scop de la infiintarea companiei: sa ofere produsul de vopsit cel mai durabil si cu o acoperire ceramica de durata pentru a incheia o dat─â pentru totdeauna ciclul de revopsire.

Nu este vopsea.

Rhino Shield

Un element cheie al modelului de afaceri Rhino Shield este reteaua noastra de aplicatori independenti. Echipele Rhino Shield au drepturi exclusive pentru fiecare piata. Odata selectata, echipa companiei pregateste echipa de distribuitori despre cum sa comercializeze si sa aplice Rhino Shield. Echipele Rhino Shield sunt in mod obisnuit clasate cu lista BBB si Angie pe pietele lor.

Timp de multi ani, "vinyl siding" a fost singura alternativa, costisitoare, pentru revitalizarea peretilor exteriori. Stiind ca ceramica a reprezentat cheia pentru asigurarea durabilitatii si a reflectarii razelor solare si ca respiratia era caracteristica esentiala necesara pentru a garanta durabilitatea, a inceput dezvoltarea produsului Rhino Shield.

Consultandu-ne cu chimistii de top si cu partenerii de productie si investind peste un an in cercetare si dezvoltare, s-a nascut sistemul Rhino Shield. Folosind cea mai recenta tehnologie din ceramica elastomerica, sistemul Rhino Shield a fost testat temeinic in laboratoare externe, inclusiv in laboratoarele renumite BASF. Testarea in laborator, combinata cu testarea intensa pe teren in ultimii 15 ani, a confirmat stiintific beneficiile de durabilitate ale sistemului Rhino Shield.

Compania Rhino Shield cuprinde acum peste 30 de dealeri americani care acopera peste 50 de zone metropolitane principale din S.U.A. si aproape o duzina de piete internationale, inclusiv Orientul Mijlociu, Africa, America Centrala, America de Sud, Caraibe si Europa.

de ce noi?

Ne straduim sa ne pastram eminenta pe piata finisarii ceramice a peretilor.

Ca urmare a concentrarii neobosite asupra imbunatatirii produsului si a atentiei riguroase la testarea lui, suntem convinsi ca veti gasi sistemul Rhino Shield ca cea mai buna alegere pentru a va proteja casa sau afacerea de elementele externe distrugatoare.

Impala Maintenance

Niciun proiect nu este prea mare pentru profesionistii din cadrul retelei de distribuitori Rhino Shield.

Echipa Dealerilor va colabora cu compania dumneavoastra pentru a crea planul optim de instalare si pentru a selecta cel mai bun sistem de acoperire pentru cladirile sau complexele dumneavoastra Sistemele de acoperire a peretilor si a acoperisurilor din ceramica elastomerice de la Rhino Shield sunt ideale pentru practic orice aplicatie comerciala a cladirilor datorita durabilitatii sale extraordinare. Cu numeroase instalari comerciale de succes la nivel mondial si in crestere, nimic nu se compara cu Rhino Shield pentru protectia pe termen lung a cladirii, a complexului de apartamente sau a locului de munca. Rhino Shield abordeaza nevoile diferitelor conditii climatice cu formule personalizate de produse garantate pentru a nu crapa, ciopi sau coaji, oferind in acelasi timp rezistenta superioara la coroziune, reflexie in raze UV si rezistenta la apa.

Avantaje

Invelisurile industriale de specialitate ale Rhino Shield lucreaza pentru a proteja structurile de coroziune, sare, umiditate, acizi, combustibili, impacturi si abraziuni pentru anii urmatori. Avem incredere in calitatea si aplicarea produselor noastre; acestea sunt concepute pentru a dura si sunt sustinute de garantii lungi, oferindu-va linistea ca afacerea dumneavoastra poate continua sa ruleze fara probleme, fara intrerupere. Echipele de instalare Rhino Shield sunt foarte experimentate si profesioniste in a prelua proiectele de care aveti nevoie pentru a pastra cladirea sau structura dumneavoastra frumoase si conservate.

Suport tehnic

Avem personal de asistenta tehnica disponibil pentru a raspunde la orice intrebari legate de aplicatiile dumneavoastra de specialitate.